پروژه مقاومسازی دکلهای ICB
تقویت دکلهای ICB توسط کاوش کام دکلهای ICB یا خودایستا که مخففintermediate compact ballast است، به دکلهای سه پایه با بتنهای پیش ساخته میگویند. شرکت
چهار راه پاسداران، خیابان دولت، پلاک ۶۹
تقویت دکلهای ICB توسط کاوش کام دکلهای ICB یا خودایستا که مخففintermediate compact ballast است، به دکلهای سه پایه با بتنهای پیش ساخته میگویند. شرکت
پروژههای مخابراتی امروزه یکی از مهمترین پروژههای کاوشکام در صنعت فلز و سازههای فلزی است. رشد روز افزون تجارت الکتریک، و هوشمند و اینترنتی شدن
اصلاح دکلهای نصب شده به بهسازی، ترمیم، مقاومسازی و یا ارتقاع دکلهای نصب شده گفته میشود. این اصلاح میتواند به چند روش مختلف انجام شود.
افزایش ظرفیت دکلهای پشت بامی همواره با مشکلات و موانعی روبروست که امکان بهبود و ارتقا را کاهش میدهد. معمولاً انتخاب ساختمانها با مقاومت پایین،
سازه های فلزی مخابراتی امروزه یکی از بخشهای مهم در انتقال اطلاعات و داده های مخابراتی هستند. دکلهای مخابراتی نبض تبنده آتنها و دادههای اینترنتی هستند که کسب و کار و روابط روزمره میلیون ها شهروند به این دکلها و سازه های فلزی مخابراتی وابسته است . شرکت کاوشکام آسیا یکی از شرکتهای پیشرو در ساخت ، طراحی و تولید سازه های فلزی مخابراتی است که بیش از 15 سال با شرکت های مختلف مخابراتی مانند ایرانسل و شرکت مخابرات همکاری داشته است. همکاریهای این شرکت به قسمتهای مختلفی تقسیم شده که افزایش دکلهای پشتبامی و زمینی از جمله فعالیتهای مهم این شرکت در سالهای اخیر بوده.
از دیگر فعالیتهای این شرکت در امر سازه های فلزی مخابراتی میتوان به تقویت دکلهای ICB، پروژه نوسازی و مقاوم سازی دکلها، پروژه اصلاح دکلها و دیگر پروژه های سازه های فلزی مخابراتی اشاره کرد.
سازه های فلزی مخابراتی نقش واسط و ناشر آتنهای تلویزیون، رادیو، تلفنهای همراه و اینترنت را بر عهده دارند. طبیعتا میزان آنتن دهی و کیفیت هر یک از این موارد به تعداد دکلها و کیفیت دکلها و سازه های فلزی مخابراتی بستگی دارد . امروزه سازههای فلزی مخابراتی در سرتاسر شهرها، جادهها و معابر قابل مشاهده است که شرکتهای مخابراتی برای بهبود کیفیت و سرعت انتقال داده و خدمات بهتر سعی در بهبود و ارتقاع این سازه های فلزی مخابراتی دارند.
یکی از مهم ترین مواردی که در ساخت و ارتقاع این سازهها نقش دارد، جنس و مقاومت مصالح این دکلهای مخابراتی است. سازه های فلزی مخابراتی علاوه بر استحکام لازم باید در برابر رخدادهای طبیعی و محیط نیز مقاومت و سازگاری داشته باشند. باران، طوفان، باد شدید، گرما، اختلال الکتریکی و برق از جمله مواردی هستند که اگر سازه های فلزی مخابراتی کیفیت لازم را برخوردار نباشند میتوانند در طول زمان باعث فرسوده شدن و آسیب به این دکلها شود.
دیگر اهمیت مقاومت مصلاح و استفاده از سازههای فلزی مخابراتی با کیفیت، استقامت این سازه ها است. امروزه در ایران و سرتاسر جهان استفاده از سازههای فلزی پشت بامی بسیار رایج شده است. اهمیت مقاومت مصالح و کیفیت این سازهها بسیار حیاتی است. علاوه بر تحمل فشار و سبکی مصالح که باید معماری و استقامت ساختمانها در آن لحاظ شود، استقامت این سازهها اهمیت مبرمی دارد، زیرا در صورت وقوع حادثه و سقوط این سازه های فلزی مخابراتی ممکن است تلفات جبران نا پذیری داشته باشد. شرکت کاوشکام آسیا با بهره گیری از بهترین متریال ها و با حضور متخصصین جوان و کارآمد همواره سعی داشته است، خدمات خود را با نهایت دقت و به شکلی مطمئن ارائه دهد .
BTS یا دکلهای مخابراتی سازه های فلزی مخابراتی هستند که امروزه در همه جای دنیا گسترده شده اند. این دکل ها به نگه دارنده آتن های مخابراتی اطلاق می گردد. ارتباط این آتنها با امواج رادیویی است و برای اینکه این امواج در سریع ترین زمان ممکن و بدون موانع متعدد بتواند منتقل شود نیاز است که این آتنها در ارتفاعی مناسب نصب گردند. همچنین جدا از ارتفاع این سازه های فلزی نقش رسانایی و همچنین استحکام را نیز بر عهده دارند که این آتن ها با کمترین ضریب خطا امواج را گرفته و نشر دهند.
معمولا نوع دکلهای مخابراتی به میزان مشترکین، محیط، محل نصب و کاربری آن ها بستگی دارد که شرکت کاوشکام آسیا با بهره گیری از کادر متخصص و مجرب فعالیت گسترده ای در امر ارتقاع و تولید انواع سازه های فلزی مخابراتی دارد. از انواع این سازه ها می توان دکلهای خود ایستای چهارپایه، خود ایستای سه پایه، دکل های بازتابی و مهاری را نام برد.
یکی از فعالیت های شرکت کاوشکام آسیا ارتقاع مقاومت این سازه های فلزی مخابراتی است. به علت ارتباط مستقیم با نور آفتاب، باد، باران و احتمال زنگ زدگی، خوردگی و آسیب بالا علاوه بر مقاومت مصالح استفاده شده در این سازه های فلزی، عایق کاری و مقاوم سازی این سازه ها نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هرچند استفاده از مصالح مرغوب و با کیفیت بسیار مهم تر از نوع عایق کاری است، زیرا این خود سازه فلزی است که مقاومت و طول عمر دکل را تعیین می کند. در جنوب کشور به علت حرارت بالا و تابش مستقیم نور خورشید و همچنین رطوبت بالا در شهرهای مجاور خلیج فارس، دکل های مخابراتی در معرض آسیب بیشتری هستند که شرکت کاوشکام آسیا با همکاری شرکت های مختلف مخابراتی نقش مهمی در ارتقاع، مقاوم سازی و تامین سازه های فلزی مخابراتی جنوب کشور داشته است.
یکی از نگرانی های مداوم و رایج در سراسر کشور و حتی دنیا، سرطان زا بودن دکلها مخابراتی مخصوصا دکلهای پشت بامی است. نوع مصالح استفاده شده در این سازه های فلزی مخابراتی نقش مهمی در کنترل امواج و تشعشعات دارند. همچنین امروزه تحقیقات گسترده ثابت کرده است این پیام های رادیویی به تنهایی توانایی ایجاد سلول های سرطانی یا اختلال در ساختار بدن را دارا نیستند و ایجاد سرطان به عوامل گسترده ای بستگی دارد. شرکت کاوشکام آسیا با استفاده از بهترین مصالح اولیه و جوانان توانا یکی از شرکت های پیشرو در نصب، ارتقاع، تعمیر و به سازی دکل های مخابراتی پشت بامی است. این شرکت در سال های اخیر با مشارکت شرکت های مخابراتی توانسته یکی از پیشروان این صنعت و همچنین شرکای قابل اعتماد در امر تولید، نصب و مهندسی صنایع فلزی مخابراتی و سازه های فلزی مخابراتی شود.