چهار راه پاسداران، خیابان دولت، پلاک ۶۹

دکل مخابراتی

به دنیای گسترده‌ای از دکل‌های مخابراتی متنوع خوش‌آمدید. هر دکل دارای ویژگی‌ها و خصوصیات منحصربه‌فردی است که بر اساس نیازها و شرایط مختلف طراحی و اجرا می‌شود. از دکل‌های قدرتمند تا دکل‌های زیبا، ما تمامی انتخاب‌های مورد نیاز شما را در این دسته فراهم کرده‌ایم.

دکل ICB

دکل ICB از انواع دکل‌های مخابراتی خود‌ایستا است که پایه اصلی آن از لوله بدون درز یا آنیسمان تشکیل شده است. این دکل خود‌ایستای سه پایه را میلگرد به عنوان جز اصلی تشکیل می‌دهد.

دکل NB

دکل NB

دکل NB یا Narrow Base به دکل‌های خود‌ایستای چهارپایه گفته می‌شود که چهار پایه اصلی آن به هم نزدیکند به همین دلیل از واژه Narrow برای نام‌گذاری آن استفاده کرده‌اند. این دکل‌ها به علت‌ایستایی بالا و فضای کم مناسب فضا‌های شهری هستند.

دکل RDS

دکل RDS

دکل RDS از انواع دکل خود‌ایستا است که به صورت چهار و سه وجهی طراحی و تولید می‌شود. به علت داشتن ساختار لاتیس و میلگرد‌های بافته شده این دکل‌ایستایی و مقاومت بسیار بالایی دارد.

دکل خود ایستا

دکل خودایستا

دکل خود‌ایستا معمولاً به شکل سه وجهی و چهار وجهی تولید می‌شود که اغلب به علت ارتفاع مناسب و مقاومت بالا برای نصب آنتنهای مخابراتی از این نوع دکل‌ها استفاده می‌شود. دکل‌های سه وجهی قابلیت نصب تا ارتفاع ۱۲۰ متر را دارند و از آنسیمان تشکیل شده‌اند.

دکل مونوپل

دکل مونوپل یا تک پایه به شکل لوله‌ای یا چند وجهی برای مصارف مخابراتی نصب می‌گردد. این دکل‌ها ارتفاع مناسبی دارند و به علت اشغال فضای کم برای فضا‌های شهری مناسب هستند. ظاهر دکل‌های مونوپول بسیار به تلسکوپ شبیه است به همین دلیل به این نوع دکل‌ها دکل تلسکوپی نیز گفته می‌شود.

دکل استادیوم

دکل استادیوم به سازه‌های فلزی تا ارتفاع ۳۰ متر گفته می‌شود که سبد‌های نگهدارنده پروژکتور‌های نوری روی آن نصب می‌گردد. این دکل‌ها معمولاً پایه چند وجهی دارند و برای نگهداری پروژکتور‌ها با وزن بالا و اتصالات آن‌ها طراحی شده‌اند. امروزه دکل‌های استادیومی یکی از زیبا‌ترین سازه‌های فلزی جهان هستند.

دکل انتقال نیرو

دکل انتقال نیرو

دکل انتقال نیرو یا دکل برق از قدیمی‌ترین سازه‌های آهنی استفاده شده در صنعت نیرو است. این دکل‌ها معمولاً از نوع دکل‌های خود‌ایستا هستند و مسئولیت انتقال نیرو از محلی به محل دیگر را بر عهده دارند.

دکل بازویی

دکل بازویی به نوعی از دکل‌ها گفته می‌شود که برای پایه چراغ‌های راهنمایی، هشدار‌های پارکینگ، عوارضی جاده‌ها و دیگر دکل‌هایی که نیاز به بازو دارند استفاده می‌شود. همچنین دکل ها بازویی در دکل های انتقال نیرو و جرثقیل های صنعتی کاربرد دارد.

دکل دروازه ای

دکل دروازه‌ای

دکل دروازه‌ای سازه‌ای فلزی است که از دو پایه و یک اتصال بین دو پایه تشکیل شده است. از این دکل بر روی خیابان‌ها و جاده‌ها برای اعلانات، تابلو‌های راهنما، دوربین‌های کنترل، عوارضی‌ها و دوربین‌های طرح ترافیک استفاده می‌شود.

دکل روشنایی

دکل‌های روشنایی سازه‌های آهنی هستند که مسئولیت روشنایی خیابان‌ها و مکان‌های مختلف شهری و جاده‌ای را بر عهده دارند. این دکل‌ها در طرح‌ها و ارتفاعات مختلف نسبت به کاربری طراحی و تولید می‌شوند.

دکل زیباسازی شده

شرکت کاوشکام با داشتن طراحان خلاق و نوآور به زیبا‌سازی و به‌سازی ظاهر انواع دکل‌ها می‌پردازد. مخصوصاً در دکل‌های مخابراتی مانند ICB به لحاظ برندینگ و هویت بصری زیبایی این دکل‌ها اهمیت بالایی دارد.

فونداسیون پیش ساخته

فونداسیون پیش ساخته به فونداسیونی بتنی گفته می‌شود که توسط میلگرد مقاوم‌سازی شده است. این فونداسیون با طراحی و محاسبه قبلی در موقعیت نصب انواع دکل قرار می‌گیرد و میلگرد‌ها نقش مقاوم‌سازی دارند.

محافظ ضد سرقت دکل

محافظ ضد سرقت دکل

محافظ ضد سرقت دکل‌ها می‌تواند به شکل فنس‌های محیطی بزرگتر یا محافظ ژنراتون و بخش برق و تجهیزات باشد. همچنین در بعضی موارد این محافظ‌ها علاوه بر محافظت از سرقت باعث ایجاد حاشیه امن برای ایمنی بیشتر می‌شوند.

دکل پرچم

دکل پرچم به ستون یا برج نگهدارنده پرچم‌ها گفته می‌شود. پرچم‌ها به عنوان نماد کشور‌ها، انجمنها و گروه‌ها و شرکت‌ها هستند و وجود پرچم در ارتفاع که با وزش باد به حرکت در می‌آد از گذشته نماد شکوه آن نماد و پرچم بوده است.

معرفی دکل‌ های مخابراتی و کاربرد انواع دکل ها

دکل‌های مخابراتی یکی از اصلی‌ ترین سازه‌های فلزی هستند که کاربرد بسیاری دارند. در جهان امروز که انتقال اطلاعات و داده‌ها برای کسب و کار ها ضروری است، دکل‌های مخابراتی و کیفیت آن‌ها تاثیر بسیار مهمی در مقاومت، کیفیت و خدمت‌رسانی آنتن‌های مخابراتی دارند. شرکت کاوشکام آسیا با ارائه انواع خدمات مانند به‌سازی و ارتقاع دکل‌های مخابراتی، تولید و نصب دکل‌های پشت بامی و شهری و تولید با کیفیت‌ترین سازه‌های فلزی مخابراتی به یکی تولید کنندگان معتمد و قابل اطمینان برای شرکت‌های مختلف مخابراتی بدل شده است.انواع دکل‌های مخابراتی به عوامل گسترده مانند، موقعیت نصب، ارتفاع، کاربری، موقعیت جغرافیایی و محیطی، نوع آنتن و دیگر عوامل بستگی دارد. شرکت کاوشکام آسیا با بهره‌بردن از تکنولوژی و علم روز دنیا توسط کادر مجرب نسب به انواع دکل‌های مخابراتی، سازه مناسب را با بهترین کیفیت دقت تولید و نصب می‌کند. در نصب دکل‌های مخابراتی رعایت شرایط و کیفیت بسیار اهمیت دارد، زیرا هر حادثه و رخداد غیر‌مترقبه‌ای جدا از قطع ارتباط مخابراتی و عدم خدمت رسانی به صد‌ها هزار کاربر، در محیط‌های شهری می‌تواند به حوادث جبران ناپذیر مانند حوادث جانی و مالی ختم شود. شرکت کاوشکام آسیا که دقت و سرعت را سر لوحه خود قرار‌ داده، برای همین امر یکی از موفق‌ترین شرکت‌های تولید سازه‌های مخابراتی و دکل‌های مخابراتی در کشور است.در ادامه به معرفی انواع دکل‌های مخابراتی و کاربرد هر کدام از آن‌ها خواهیم پرداخت.

انواع دکل‌های مخابراتی و تفاوت آن ها

تقسیم بندی دکل‌های مخابراتی بر اساس کاربری و نوع سازه متفاوت است. تقسیم بندی سازه‌ها به انواع دکل‌های مخابراتی خود‌ایستا، دکل‌های مخابراتی خودایستای چهار‌وجهی، دکل مهاری سه‌وجهی و چهاروجهی، دکل مونوپل یا تک‌پایه و دکل‌های مهاری تقسیم بندی می شود. نسب به کاربری نیز این دکل‌ها به دکل‌های تلویزیون و رادیو، دکل‌های مخابراتی سلولار، دکل‌های خطوط انتقال برق، دکل‌های رادار، دکل‌های ارتباطی و همچنین برج‌های مخابراتی تقسیم بندی می شوند . در این بخش پس از بررسی انواع دکل‌های مخابراتی به بررسی انواع دکل خواهیم پرداخت .

همانطور که اشاره شد، نوع دکل مخابراتی به موقعیت جغرافیایی، کاربری دکل مخابراتی، شرایط آب و هوایی، میزان ارتفاع دکل و محل نصب آن بستگی دارد. تقسیم بندی دکل‌های مخابراتی نیز نسب به این شرایط متفاوت است . دکل‌های خود ایستا یا لاتیس، به شکل شبکه‌های مشبک مربع یا مستطیل با ظاهری مثلثی ساخته می‌شوند. این دکل‌ها برای موقعیت‌های بیرون شهری و نصب تعداد بالای آنتن‌های مخابراتی کاربردی هستند. ارتفاع زیاد این سازه‌ها و دکل‌های مخابراتی معمولا باعث می‌شود استحکام و مقاومت مصالح نسبت به وزن و ارتفاع این سازه‌ها امری بسیار مهم باشد. همچنین رو‌کش و مقاوم سازی این سازه‌های مخابراتی فلزی برابر شرایط آب و هوایی و مقابله با زنگ زدگی نیز بسیار اهمیت دارد.از دیگر انواع دکل‌های مخابراتی می‌توان به دکل‌های مهاری اشاره کرد. این دکل‌ها بنا بر نصب آسان تر، حمل و نقل مناسب، وزن کمتر و مقاومت بیشتر یکی از محبوب ترین دکل‌های مخابراتی برای شرکت‌های مخابراتی است. این دکل‌ها معمولا بعد از نصب به وسیله کابل‌های به زمین متصل می‌شوند که وزن و بار روی دکل را کنترل می کنند. این کابل‌ها باعث می‌شوند دکل‌های مهاری بسیار مقابل طوفان‌های شدید و زلزله نسبت به دیگر دکل‌های اشاره شده مقاوم باشند.دکل مونوپل یا خود ایستا به برج‌های مرتفع مخابراتی گفته می‌شوند که برای شرایط سخت با فضای کم طراحی شده‌اند. معمولا ساختار دکل‌های مونوپل یک طرح مقطعی لوله‌ای یا یک طرح شکافدار است. ارتفاع بالای این دکل‌ها و مزاحمت کمتر نسبت به اشغال فضا باعث شده این دکل نیز از دیگر سازه‌های محبوب شرکت‌های مخابراتی باشد. چیزی که در طراحی این دکل‌ها حائظ اهمیت زیادی است مواد اولیه و مهندسی ساخت این دکل‌هاست. ارتفاع زیاد و وزن بالای این دکل باعث می‌شود اگر بدون دقت بالا و مهندسی لازم تولید و یا نصب گردد در صورت وقوع حادثه آسیب‌های جبران ناپذیری داشته باشد. شرکت کاوشکام آسیا با دقت و مهارت بالا، ایمنی و کیفیت مواد اولیه را با کادر مجرب و متخصص سر لوحه کار خود دارد.

مراحل نصب دکل‌های مخابراتی نیز ابتدا با امکان سنجی نسبت به زوایای مناسب آنتن‌ها آغاز می‌گردد. سپس مهندسین سازه نسبت به شرایط محیطی، میزان و جهت وزش باد یا دیگر امکان‌های مورد نیاز مانند صفحات پایه‌ای و نقاط اتصال کابل‌ها در دکل‌های مهاری جهت و محل نصب دکل را انتخاب می‌کنند. پس از اطمینان از شرایط و محل مناسب نصب دکل، زیرسازی این دکل‌ها آغاز می‌گردد. پس از زیر سازی مناسب صفحات دکل‌ها یا کابل دکل‌ها نصب می گردند. تست‌های ایستایی و مقاومت دکل‌ها نیز توسط شرکت کاوشکام آسیا با دقت بالا در این مرحله انجام می‌گیرد. پس از اتمام نصب دکل سیستم‌های جانبی مانند ارت یا اتصال به زمین برق و چراغ‌های هشدار نصب می‌گردند. پس از نصب سیستم‌های جانبی نسبت به سازه عایق بندی و مقاوم‌سازی دکل‌های مخابراتی انجام می‌پذیرد.

انواع دیگر دکل‌ها و کابری آن ها

همانطور که اشاره شد انواع دیگر دکل‌ها به دکل‌های تلویزیون و رادیو، دکل‌های مخابراتی سلولار، دکل‌های خطوط انتقال برق، دکل‌های رادار، دکل‌های ارتباطی و همچنین برج‌های مخابراتی تقسیم بندی می شوند. نسبت به کاربری هر کدام از این دکل‌ها متریال استفاده شده و نوع سازه مناسب برای این دکل ها متفاوت است. معمولا دکل‌های تلویزیون و رادیویی به علت پوشش بهتر ارتفاع بیشتری نسبت به سایر دکل‌ها دارن و مقیاس بیشتری را می توانند پوشش دهند. این دکل‌ها همانطور که از نامش پیداست برای انتقال سیگنال‌های رادیویی و تلویزونی استفاده می‌شوند که توسط گیرنده‌های خانگی دریافت و تبدیل به تصویر و صدا می‌شوند.

از دیگر دکل‌ها می‌توان به دکل‌های برق اشاره کرد. این دکل‌ها شاهرگ اصلی انتقال برق از نیروگاه‌ها به شهرها و روستاها هستند و نقش مهمی در پیشرفت تکنولوژی و صنعت ایفا کرده اند. به علت وجود برق فشار قوی در سیم‌ها، حساسیت ایمنی این دکل‌ها بسیار بالاست و عایق کاری دکل‌ها اهمیت ویژه ای دارد. معمولا چون این دکل‌ها در شرایط مختلف محیطی و جغرافیایی استفاده می‌شوند ایستایی و مقاومت دکل‌ها نیز بسیار اهمیت دارد. هرگونه آسیب به دکل‌ها علاوه بر قطع برق رسانی می‌تواند به علت وجود برق فشار قوی باعث آتش‌سوزی و آسیب‌های گسترده محیطی گردد.

با ما در ارتباط باشید