چهار راه پاسداران، خیابان دولت، پلاک ۶۹

بهترین جوشکاری اسکلت فلزی معمولاً به نوع ماشین آلات استفاده شده، میزان دقت در انجام جوشکاری و بازرسی و مواد اولیه استفاده شده در اسکلت فلزی بستگی دارد. آلیاژ اسکلت فلزی و میزان مقاومت آن می‌تواند نقش مهمی در کیفیت جوشکاری داشته باشد. همچنین محل‌های جوشکاری از قبل باید طراحی و بررسی شود که نسبت به نیاز اسکلت دقیقاً در محل مناسب جوشکاری انجام گیرد.

جوشکاری معمولاً با الکترود دستی پوشش دار، جوش کاری قوسی با گاز کربن دی اکسید، جوشکاری زیر پودری و جوش سربار الکترین انجام می‌پذیرد. بهترین جوشکاری اسکلت فلزی معمولاً جوشکاری است که بتواند مقاومت و استحکام نقطه اتصال یا جوشکاری شده را تضمین کند. هرچند به علت دائمی بودن و گا‌هاً سخت‌تر بودن جوشکاری امروزه بعضی اسلکت‌های فلزی از اتصال پیچ و مهره استفاده می‌کنند اما هنوز جوشکاری صنعتی و نیمه صنعتی یکی از بهترین انواع اتصال فلزات به حساب می‌آید. شرکت کاوشکام آسیا با بهره بردن از متخصصین و ماشین آلات تخصصی در امر جوشکاری، بهترین جوشکاری اسکلت فلزی ممکن را برای مشترکین و همکاران خود ارائه می‌دهد.

بهترین جوشکاری اسکلت فلزی کدام است و چگونه انجام می‌شود؟

برای شناخت و انتخاب بهترین جوشکاری اسکلت فلزی ابتدا باید تعریف جوشکاری و مراحل آن را بشناسیم تا نسبت به کیفیت پروژه به انتخاب بهترین نوع اسکلت فلزی و شرکت‌ها یا کارخانه‌های استاندارد در امر جوشکاری بپردازیم. جوشکاری معمولاً به طریقه ایجاد حرارت بالا در نقطه اتصال بین دو فلز و سپس سرد کردن آن انجام می‌شود. این عمل معمولاً رایج‌ترین و مشترک بین تمامی انوع جوشکاری است اما چیزی که کیفیت جوشکاری را تعیین می‌کنند میزان حرارت، نوع حرارت، زمان‌بندی مناسب و استفاده از مواد اولیه با کیفیت برای فیلر‌ها از جمله این موارد است.

شرکت کاوشکام در راستای اهداف خود که دقت و سرعت است در تمام سال‌های فعالیت خود سعی داشته از بهترین ابزار آلات و مواد اولیه ممکن برای جوشکاری با کیفیت تمامی تولیدات فلزی خود استفاده کند. یکی از عمده‌ترین تفاوت‌های جوشکاری صنعتی نسبت به جوشکاری رایج دستی این است که تمامی موارد مانند میزان حرارت، محل دقیق اتصال و زمان مناسب سرد شدن توسط دستگاه‌های صنعتی یا متخصصین کاوشکام بررسی و تعیین می‌شود و بهترین جوشکاری اسکلت فلزی ممکن انجام می‌شود.

انواع جوشکاری و مراحل جوشکاری کدامند؟

برای شناخت بهتر نسبت به پروسه جوشکاری و انتخاب بهترین جوشکاری اسکلت فلزی می‌توان انواع و مراحل آن را بررسی کرد. جوشکاری معمولاً به دو صورت جوشکاری ذوبی و جامد انجام می‌پذیرد. جوشکاری ذوبی به سه صورت قوسی، هواگاز و مقاومتی انجام می‌شود. جوشکاری جامد اما روش‌های مختلفی دارد که از آن جمله می‌توان به جوشکاری وا پخشی، جوشکاری اصطکاکی، جوشکاری التراسونیک، جوشکاری آهنگری، جوشکاری سرد، جوشکاری انفجاری و جوشکاری نوردی اشاره کرد.

در عین حال انواع حالت‌های جوشکاری ذوبی خود انواع مختلف و زیر شاخه‌هایی دارند برای مثال: جوشکاری قوسی به قوس ضربه‌ای، برق و گاز محافظ، انتقال اسپری و جوشکاری پیچی تقسیم می‌شود. جوشکاری هواگاز به استیل و فشار گاز و جوش کاری مقاومتی به نقطه جوش، درز جوش و جوشکاری پروجکشن تقسیم می‌شود.

Welding

جوشکاری قوسی یا welding که رایج‌ترین نوع جوشکاری برای بهترین جوشکاری اسکلت فلزی است، از جاری شدن الکترون در مسیر هادی بوجود می‌آید. زمانی که در مسیر هادی یک هائل یا نقطه قطع هوا گاز ایجاد شود این مسیر انتقال متوقف خواهد شد. زمانی که این شکاف هوا گاز باریک است باعث یونیزه شدن هوا و بالا رفتن بسیار زیاد حرارت نقطه‌ای می‌شود که باعث ایجاد قوس الکتریک می‌گردد.

از انواع ابزار‌ها و روش‌ها برای به دست آوردن بهترین جوشکاری اسکلت فلزی نیز می‌توان به جوشکاری با الکترود دستی SMAW، جوشکاری زیر پودری یا SAW، جوشکاری با گاز محافظ GMAW، جوشکاری با گاز محافظ و الکترود تنگستنی GTAW و جوشکاری پلاسما اشاره کرد. شرکت کاوشکام با استفاده از متخصصین با تجربه و انواع ابزار جوشکاری بهترین جوشکاری اسکلفت بلزی را نسبت به کاربری و نوع سازه شما استفاده می‌کند.

آنچه باید از بهترین جوشکاری اسکلت فلزی بدانید

بهترین جوشکاری اسکلت فلزی همانطور که اشاره شد نسبت به نوع کاربری و نیاز آن متفاوت است. در ادامه تعریف هر کدام از این نوع جوشکاری‌ها را می‌توانید مطالعه کنید که همچنین مشاوران و کاشرناسان شرکت کاوشکام به صورت مداوم و با محاسبات و دقت بالا آماده دادن مشاوره در امر انتخاب بهترین نوع جوشکاری برای سازه‌های فلزی و اسکلت فلزی شما هستند.

جوشکاری با الکترود دستی یا جوش برق: در این فرایند یک میله فلزی پوشش دار به عنوان مصرفت شونده یا الکترود برای عبور جریان الکتریکی استفاده می‌شود. این الکترود باعث ایجاد قوس الکتریکی بین الکترود و قطعه کار می‌شود که با ایجاد حرارت بالا باعث ایجاد نقطه ذوب و اتصال می‌شود. دمای قوس الکتریک معمولاً بین ۳۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ درجه است بنابراین استفاده از دستکش و موارد ایمنی در این نوع جوشکاری بسیار اهمیت دارد.

هرچقدر فاصله الکترود از فلز بیشتر باشد میزان حرارت کمتر و قوس الکتریک ضعیف‌تر خواهد بود و هرچقدر فاصله کمتر باشد حرارت و قوس الکتریکی بالاتری خواهیم داشت. معمولاً برای همین امر حضور متخصصین و تجربه در جوشکاری باعث مقاومت و استحکام بیشتر می‌شود. متخصصین کاوشکام با محاسبات دقیق و علم به روز دنیا تمامی موارد مورد نیاز برای داشتن جوشکاری با کیفیت را بررسی و تعیین می‌کنند.

آنچه باید از بهترین جوشکاری اسکلت فلزی بدانید

جوشکاری زیر پودری: یکی از فرایند‌های قوس الکتریک است اما با دیگر انواع آن تفاوت مشخصی دارد. در این روش الکترود را در مواد معدنی مناسب فرو می‌برند و قوس الکریک در زیر این پودر و انتهای الکترود تشکیل می‌شود. معمولاً ترکیب این پود از آهک، منگنز اکسید، سیلیس و کلسیم فلوئورید است که باعث ایجاد نقطه جوش می‌شوند. یکی دیگر از کاربرد‌های مهم جوشکاری زیر پودری محافظ در برابر آلودگی‌های جوی و اکسید شدن در پروسه جوشکاری است.

جوشکاری زیر پودری می‌تواند به شکل صنعتی یا نیمه صنعتی انجام شود. کاوشکام برای انواع این جوشکاری از ماشین آلات به روز دنیا و مواد با کیفیت معدنی استفاده می‌کند. این نوع جوشکاری از سال ۱۹۳۰ برای مکانیزه کردن جوشکاری شکل گرفت که در راستای افزایش مقاومت و کیفیت جوشکاری بود.

جوشکاری با گاز محافظ: در این نوع جوشکاری که تقریباً از سال ۱۹۵۰ و در اروپا رواج پیدا کرد از فلز آلمنیوم و گاز آرگون برای محافظت از آن استفاده می‌شود. همچنین به این نوع جوشکاری Metal Inert Gas یا جوشکاری با فلز گاز خنثی نیز گفته می‌شود. در این روش سیم جوش یا الکترود در قوس و حوزچه ذوب خود توسط گاز‌ها در برابر اکسیداسیون و عوامل محیطی محافظ می‌گردد. معمولاً ابزار این نوع جوشکاری به منبع نیرو، مشعل و سیستم تغذیه‌کننده خلاصه می‌شود.

جوشکاری پلاسما: جوشکاری پلاسما از انواع بهترین جوشکاری اسکلت فلزی است که تقریباً ساختاری شبیه جوشکاری با گاز محافظ دارد. تفاوت اساسی این نوع جوشکاری دمای بسیار بالای آن است که می‌تواند تا ۲۰۰۰۰ درجه در قوس الکتریک برسد و باعث مقاومت بالا و کیفیت جوشکاری می‌شود. پلاسما به گاز یونیزه شده گفته می‌شود. به علت اینکه حرارت بسیار بالایی در این نوع جوشکاری بوجود می‌آید گاز اشاره شده به حالت چهارمی از ماده تبدیل می‌شود که به اصطلاح به آن پلاسما می‌گویند. تمرکز بسیار زیاد و درجه حرارت بالا در این نوع جوشکاری باعث ذوب شدن بسیار با کیفیت فلز می‌شود که اتصال قوی و استاندارد‌تری را در پی دارد.

سخن آخر

برای انتخاب بهترین جوشکاری اسکلت فلزی هر کدام از موارد بالا که اشاره شد معایب و محاسنی دارند. در عین حال در بعضی موارد تنها به کاربری جوشکاری بستگی دارد و کیفیت آن‌ها تفاوت چندانی نخواهد داشت. شرکت کاوشکام با دستگاه‌های مدرن و متخصصین با تجربه با بیش از ۱۵ سال فعالیت در امر تولید و نصب سازه‌های فلزی نسبت به نوع اتصال و نوع سازه شما بهترین نوع جوشکاری را با بهترین مواد اولیه موجود در بازار انتخاب و ارائه می‌دهد. پیشنهاد ما به شما این است که حتماً برای جوشکاری اسکلت فلزی ساختمان یا سازه خود از یک متخصص مشاوره بگیرید و تا حد امکان برای ارتقاع کیفیت و نتیجه بهتر از جوشکاری بدون علم کافی و مخصوصاً ایمنی لازم خود داری کنید.